Hae vertaisohjaajaksi

21.06.2018

Oletko ryhmänohjaamisesta, uusista ihmisistä ja muiden auttamisesta kiinnostunut, aktiivinen ja positiivinen maahanmuuttajataustainen nainen tai mies? Etsimme sinua  mukaan Vertaista vailla -hankkeeseen, toimimaan vertaisohjaajana hankkeen järjestämälle intensiivikurssille lokakuussa. Intensiivikurssi on omaehtoista kotoutumiskoulutusta, jossa käsitellään työnhakua, työelämätaitoja, yrittäjyyttä ja suomen kielen opiskelua. Vertaisohjaajana sinun toivotaan tuovan kurssille mukaan omia kokemuksiasi: mitä haasteita kohtasit esimerkiksi työllistymisen suhteen ja miten niistä selvisit. Ryhmää ei tarvitse ohjata yksin vaan mukana on opettaja ja kaksi kursseilla jo aiemmin mukana ollutta ohjaajaa.

Toivomme vertaisohjaajan olevan ainakin osa-aikaisessa työssä. Kokemus yrittäjyydestä on eduksi. Ohjaajan tulee myös olla suomen kielen taitoinen ja vähintään muutaman vuoden Suomessa asunut. Työ painottuu intensiivikurssin ajalle 3.10-30.10, mutta toivomme, että ohjaaja olisi mukana myös kurssin suunnittelussa elo-syyskuussa. Työ on osa-aikaista ja toteutuu erikseen sovittuina päivinä. Tunteja on yhteensä syksyn aikana arviolta noin 40-50. Hanke järjestää koulutuksen työhön. Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen hanna.kirjavainen@turkuamk.fi. Hakuaika päättyy 31.8 klo 16.00. Haastattelut järjestetään elokuussa, viikolla 34.

Lue lisää Vertaista vailla -hankkeesta.