Työkaluja ja ratkaisuja maahanmuuttajien työllistämiseen -seminaari

Lemminkäisenkatu 14-18B, Turku 17.4.2019 8:30

Huomaa muuttunut päivämäärä! Uusi tapahtumapäivä 17.4.

Nyt kannattaa varata kalenterista keskiviikko 10.4. klo 8.30-15.30 (Ammatti-instituutti: Lemminkäisenkatu 14-18B, Turku), sillä silloin pidetään Töissä täällä – Työkaluja ja ratkaisuja maahanmuuttajien työllistymiseen -seminaari. Nimensä mukaisesti siellä tarjoillaan sekä käytännön työkaluja, ratkaisuja ja kokemuksia maahanmuuttajien työllistymiseen ja koulutukseen että kahvia, lounasta ja verkostoitumista.

Seminaaripäivään voi osallistua koko päiväksi tai puoleksi päivää. Aamupäivän työpajatyöskentelyssä tarjotaan työkaluja ja motivaatiota työnhakuun ja koulutukseen erityisesti maahanmuuttajille, opettajille ja neuvojille. Iltapäivällä puolestaan kuullaan eri puheenvuoroissa ratkaisuja maahanmuuttajien työllistymiseen.

 Tapahtuman järjestävät yhteistyössä viisi maahanmuuttajien työllistymiseen viime vuodet paneutunutta hanketta: Baana, Nuotta, Osallisuuden polku maahanmuuttajanuorille, Työllistymisen polku maahanmuuttajille ja Vertaista vailla.

 Seminaarin tarkempi ohjelma ja linkki ilmoittautumiseen julkaistaan tammi-helmikuussa. Lähetämme tästä silloin uuden viestin. Tätä kutsua saa mielellään levittää eteenpäin omille verkostoille. Pahoittelemme mahdollista päällekkäinpostitusta.

 Tervetuloa mukaan!

 

Jouluterveisin:

Baana-, Nuotta-, Osallisuuden polku maahanmuuttajanuorille -, Työllistymisen polku maahanmuuttajille – ja Vertaista vailla –hankkeet